Visie

Visie

Je zult geen droomlichaam hebben in een dag, zelfs niet over een paar maanden. Er is geen snelle oplossing met of zonder sport en juiste voeding. Je lichaam transformeren kost tijd, consistentie en discipline. Gezondheid is altijd topprioriteit, dus gaan we alles op de gezonde manier doen. Geen crash-diëten, geen rage detox-theeën en geen andere “wondermiddelen”. Door gezond te eten, voldoende te bewegen en geduldig te zijn zal je resultaten boeken.

Maak jezelf niet gek door het vergelijken van je voortgang met die van iemand anders. Iemands vooruitgang, schoonheid of sterke punten ontkennen de jouwe niet. Als je tijd hebt om je zorgen te maken over wat anderen doen, dan ben je niet genoeg gefocust op je eigen leven. Focus op Jezelf!

Hoe blijf je gemotiveerd? Het is simpel – alleen het feit dat je niet bent waar je wilt zijn is voldoende motivatie. Wacht niet tot iemand verteld wat je moet doen. Niemand kan je dwingen om te veranderen. Vind motivatie in jezelf! Vraag jezelf : “Wat is de reden dat ik wil veranderen?” Bedenk een eerlijk antwoord en je zal je motivatie vinden.

Sporten en gezond eten mag nooit als straf voelen. Natuurlijk, je zult wat discipline tonen als je wilt veranderen, maar als je dat doet, moet je je nooit ellendig of ongelukkig voelen. Iedereen verdient het om zich gelukkig en zelfverzekerd te voelen, mijn doel is om je te helpen dat te bereiken.